Αυτοί πρέπει να φύγουν!

Πανδημο το αίτημα αυτό της Ελληνικής κοινωνίας εδω και τουλαχιςτον 7+ χρόνια. Σε πάμπολλες έρευνες αποτύπωσης της κοινης γνώμης διαπιστώνεται όλο και πιο ισχυρό. Εδω όμως υπάρχει και η μεγάλη αντίφαση. Ναι μεν θελουν την αποπομπή απο το πολιτικό σκηνικό των παλαιών πολιτικών & πολιτικών, αλλα στις εκλογές δρουν σαν αποχαυνωμένοι η ως πάσχοντες απο Alzheimer’s disease! 

Πολλοί αναλυτές επισημαίνουν τα ισχυρά πλοκάμια των 3 μεγάλων και λοιπον πολιτικών οικογενειών που διαχρονικά εχουν απλωθεί παντού. Μπορει να ειναι αυτο, μπορει να ειναι η χαμηλή γνώση και πληροφόρηση ιδεολογικών ρευμάτων και αλλαγών που γινονται ταυτόχρονα, μπορει να φταίει και η λειτουργία του πολιτικού μας συστήματος. Οτι και να ειναι η πραγματική αιτία, μαλλον φτάσαμε στο δρομο χωρις γυρισμό.

Ναι, πρεπει να φύγουν σχεδόν οι περισσότεροι αρχηγοί κομμάτων (για να μιλησουμε τουλαχιςτον για αυτούς), είτε ειναι είτε οχι στη σημερινή Βουλή, καθώς και πλήθος παρατρεχάμενων….Δεν μπορει παρά να ειναι η σημερινή κατάσταση ο απόλυτος πάτος, πιο κάτω δεν γινεται να παει!

Οςο φίλτρο και να ετοιμάσω ειναι δωρο άδωρο, αν δεν υπάρξουν νέοι, άφθαρτοι πολιτικοί, ηθικοί και με όραμα για το μέλλον μας. Φυςικα και υπάρχουν, αλλα ειναι δικιά μας  η ευθύνη να τους βγάλουμε στον αφρό της πολιτικής!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s